Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika tragedija

Policija objavila detalje stravičnih ubojstava u Velikoj Gorici

Ubojstvo u Velikoj Gorici - 1
Ubojstvo u Velikoj Gorici - 1 Damir Krajac/Cropix
Aktualno Galerija Očevid nakon ubojstava u Velikoj Gorici - 3 Očevid nakon ubojstava u Velikoj Gorici - 3 Foto: Zeljko Lukunic/Pixsell Ubojstvo u Velikoj Gorici Ubojstvo u Velikoj Gorici Foto: Damir Krajac/Cropix Ubojstvo u Velikoj Gorici - 6 Ubojstvo u Velikoj Gorici - 6 Foto: Damir Krajac/Cropix Ubojstvo u Velikoj Gorici - 4 Ubojstvo u Velikoj Gorici - 4 Foto: Damir Krajac/Cropix +0 Ubojstvo u Velikoj Gorici - 1 Galerija 1/5 >>
Zagrebačka policija objavila je u subotu detalje tragedije koja se dogodila u petak oko 10 sati u Zagrebačkoj ulici u Velikoj Gorici kada je muškarac ubio suprugu, majku pa sebe.

"U cvjećarnici, uporabom vatrenog oružja kojeg je nezakonito posjedovao 64-godišnjak je počinio ubojstvo 64-godišnje članice obitelji nakon čega je izišao iz cvjećarnice, došao do svoje kuće u istoj ulici te u prizemlju kuće istim oružjem počinio ubojstvo 84-godišnje članice obitelji, a potom tim istim oružjem i samoubojstvo na katu kuće", objavila je policija u subotu.

Nakon očevida mrtva tijela prevezena su u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Valerij Zalužni Posula se pepelom, ali... Nakon gnjusnih izjava o umiranju mladića, savjetnica glavnog zapovjednika ukrajinskih oružanih snaga dobila otkaz

Tko je ubojica?

Zvonimir D. radio je kao avio-mehaničar u Zrakoplovno tehničkom centru u Velikoj Gorici.

Bivše kolege s posla tvrde da je bio svadljiv i agresivan i da nije volio autoritete. Nije bio društvena osoba i nije se volio družiti s kolegama niti je dolazio na proslave organizirane u tvrtki, javio je Jutarnji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene