Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio majku i suprugu

Tko je ubojica iz Velike Gorice? Jedan detalj oko umirovljenja otkriva kakva je osoba bio

Očevid nakon ubojstava u Velikoj Gorici - 2
Očevid nakon ubojstava u Velikoj Gorici - 2 Zeljko Lukunic/Pixsell
Aktualno Galerija Ubojstvo u Velikoj Gorici Ubojstvo u Velikoj Gorici Foto: Damir Krajac/Cropix Ubojstvo u Velikoj Gorici - 4 Ubojstvo u Velikoj Gorici - 4 Foto: Damir Krajac/Cropix Očevid nakon ubojstava u Velikoj Gorici - 5 Očevid nakon ubojstava u Velikoj Gorici - 5 Foto: Zeljko Lukunic/Pixsell Očevid nakon ubojstava u Velikoj Gorici - 2 Očevid nakon ubojstava u Velikoj Gorici - 2 Foto: Zeljko Lukunic/Pixsell +0 Očevid nakon ubojstava u Velikoj Gorici - 1 Galerija 1/5 >>
Muškarac je u Velikog Gorici u petak ubio svoju majku i suprugu prije no što je presudio sam sebi.

Zvonimir D., ubojica iz Velike Gorice koji je u petak ujutro ubio svoju majku i suprugu, a zatim izvršio samoubojstvo, radio je kao avio-mehaničar u Zrakoplovno tehničkom centru u Velikoj Gorici.

U toj tvrtki zaposlio se još u bivšoj Jugoslaviji ranih 80-tih godina prošlog stoljeća kada je ta tvrtka nosila ime "Zmaj" i obavljala poslove popravka borbenih aviona JNA. Kolege koje su radile s njime tvrde da je bio profesionalan mehaničar, ali je sam određivao što će raditi.

Pročitajte i ovo Očevid nakon ubojstava u Velikoj Gorici - 5 užas u Velikoj Gorici FOTO Traje očevid nakon stravičnih ubojstava koje je počinio umirovljeni mehaničar iz ZTC-a

Bivše kolege s posla tvrde da je bio svadljiv i agresivan i da nije volio autoritete. Nije bio društvena osoba i nije se volio družiti s kolegama niti je dolazio na proslave organizirane u tvrtki, prenosi Jutarnji list. Nitko od njegovih najbližih kolega nije ni znao kada je prije otprilike tri godine otišao je u mirovinu, jer nikome nije rekao da odlazi.

Pročitajte i ovo Ilustracija stručnjaci objasnili Velika vojna analiza: Ovo su tri pravca kojima bi rat u Ukrajini mogao ići 2024. godine

Ovaj strašan zločin dogodio se u petak nešto iza 10 sati kad je Zvonimir puškom u cvjećarnici ubio ženu i pobjegao. Odmah je pokrenuta velika policijska potraga u koju su se uključili i pripadnici specijalne postrojbe.

"Oko 11:20 sati na lokaciji gdje je policija locirala muškarca, ulaskom u kuću u neposrednoj blizini mjesta događaja pronađena su tijela starije članice obitelji i muškarca, najvjerojatnije počinitelja kaznenih djela ubojstava i samoubojstva", objavila je policija. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene