Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija na Pelješcu

Policajac zaronio u more, drugi ga bezuspješno reanimirao: Novi detalji nesreće na trajektnom pristaništu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovršen je očevid prometne nesreće u kojoj je poginuo muškarac nakon što je automobilom upao u more na Trajektnom pristaništu Prapratno.

Policija je dovršila očevid prometne nesreće u kojoj je u petak poginuo muškarac nakon što mu je automobil otklizao u more na Trajektnom pristaništu Popratno.

"Do prometne nesreće je došlo jer 27-godišnji državljanin Indije, prilikom parkiranja osobnog vozila zagrebačih registracija na parkiralište Trajektnog pristaništa Prapratno, nije aktivirao ručnu kočnicu", javlja PU dubrovačko-neretvanska.

Vozilo je upalo u more s visine od oko četiri metra, okrenulo se na krov i potonulo na dubinu od šest metara. Jedan policajac je skočio u more, zaronio do vozila i izvukao vozača. Drugi je odmah krenuo s reanimacijom, ali je vozač preminuo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Poguban je i umor Opasnost na cesti: Ako imate neku od ovih dijagnoza, ne biste trebali voziti!

Tijelo stradalog državljanina Indije je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti postupak obdukcije kojom će se utvrditi točan uzrok smrti.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene