Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Heroin od 1,4 milijuna kuna

FOTO Ovo je policijski pas koji je zagorčao život jednom Makedoncu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom pretrage u konzoli ispred suvozačevog sjedala pronađeno 12 paketa s heroinom ukupne težine 6,3 kilograma, izvijestila je policija.

Policija je u utorak na graničnom prijelazu Bregana-Obrežje na izlasku iz Hrvatske uhitila 29-godišnjeg državljanina Makedonije nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

Uz pomoć pas za otkrivanje droga obavljen je granični nadzor, a kako je pas pozitivno reagirao na prisutnost droga u automobilu zatražen je nalog za pretragu vozila.

'Prilikom pretrage u konzoli ispred suvozačevog sjedala pronađeno 12 paketa s heroinom ukupne težine 6,3 kilograma', stoji u policijskom priopćenju.

'Pali' s 10,7 kilograma heroina kod Dubrovnika

Krim istraživanjem utvrđeno je da je Makedonac drogu u Hrvatsku prokrijumčario preko graničnog prijelaz Batrovci – Bajakovo, a heroin je bio namijenjen zapadno-europskom narko tržištu..

Makedonac je proveden pritvorskom nadzorniku i protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Privremeno mu je oduzeto 755 eura, jedan mobitel i tri sim kartice za koje se sumnja da ih je koristio za počinjenje kaznenog djela.

'Vrijednost pronađenog heroina u prodaji na veliko iznosi oko 1,4 milijuna kuna dok bi miješanjem s raznim punilima za povećanjem mase, u prodaji na malo cijena dostigla znatno veći iznos', tvrdi policija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene