Obavijesti Video Pretražite Navigacija
podignuta optužnica

Užas u Zagorju: Policajac ubio psa na dvorištu, druge pse je tukao!

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policajac s područja Krapinskih Toplica tukao je svoje pse, a jednog je i ubio. Protiv njega je podignuta optužnica.

Protiv policajca (48) s područja Krapinskih Toplica podignuta je optužnica zbog sumnje da je mučio svoje pse, a jednog i ubio.

Kako je izvijestila PU krapinsko-zagorska, temeljem anonimne prijave proveli su istraživanje i izvide te je utvrđena osnovana sumnja da je 48-godišnji hrvatski državljanin s područja Krapinskih Toplica u neutvrđenom razdoblju tijekom 2020./2021. godinu na dvorištu obiteljske kuće iz vatrenog oružja usmrtio psa. Također, krajem rujna 2023. godine je i fizički kažnjavao svoje pse.

Protiv 48-godišnjaka je Općinsko državno odvjetništvo u Zlataru podignulo optužnicu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz čl. 205. st. 1. u vezi čl. 51. Kaznenog zakona.

Pročitajte i ovo Očevid prometne nesreće na križanju Selske ceste i Ozaljske ulice - 2 Preminula u bolnici FOTO Potresni prizori s mjesta nesreće u Zagrebu, svjedoci šokirani: "Vukao ju je po cesti"

Pročitajte i ovo Poginule sestre bolna godišnjica Obitelj poginulih sestara objavila potresnu poruku: "Da smo samo znali da je to posljednji put..."

S obzirom kako se radi o policijskom službeniku Policijske uprave krapinsko-zagorske, u tijeku je postupak prikupljanja obavijesti i dokaza za pokretanje disciplinskog postupka, navode u policiji. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene