Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminula u bolnici

FOTO Potresni prizori s mjesta nesreće u Zagrebu, svjedoci šokirani: "Vukao ju je po cesti"

Očevid prometne nesreće na križanju Selske ceste i Ozaljske ulice - 2
Očevid prometne nesreće na križanju Selske ceste i Ozaljske ulice - 2 Damjan Tadić/Cropix
Aktualno Galerija Ilustracija Ilustracija Foto: Jakov Prkic/Cropix Očevid prometne nesreće na križanju Selske ceste i Ozaljske ulice - 3 Očevid prometne nesreće na križanju Selske ceste i Ozaljske ulice - 3 Foto: Damjan Tadić/Cropix Očevid prometne nesreće na križanju Selske ceste i Ozaljske ulice - 2 Očevid prometne nesreće na križanju Selske ceste i Ozaljske ulice - 2 Foto: Damjan Tadić/Cropix +0 Očevid prometne nesreće na križanju Selske ceste i Ozaljske ulice - 1 Galerija 1/4 >>
Nesreća se dogodila na prometnom križanju Selske ceste i Ozaljske ulice na zagrebačkoj Trešnjevci.

U subotu prije podne na prometnom križanju Selske ceste i Ozaljske ulice na zagrebačkoj Trešnjevci došlo do prometne nesreće u kojoj je stradala pješakinja.

Kako su potvrdili iz PU zagrebačke, oko 10 sati teretno vozilo naletjelo je na pješakinju. Prevezena je u KBC Sestara milosrdnica, gdje je od zadobivenih ozljeda i preminula.

Svjedoci nesreće za net.hr ispričali su da je riječ o starijoj ženi koja je s hodalicom prelazila vrlo prometnu cestu izvan pješačkog prijelaza. Na nju je naletio kamion koji ju je navodno do zaustavljanja vukao po cesti. Nedaleko od mjesta nesreće nalazi se dom za starije.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene