Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nesuglasice u prometu izazvale su još jednom oružani incident. Pred trgovačkim centrom King Cross u Zagrebu jedan je vozač hicem iz pištolja okrznuo drugog nakon što se ovaj krenuo s njim fizički obračunavati.


Policijska uprava zagrebačka potvrdila je danas kako je jedna od osoba koja je sinoć pucala na parkiralištu ispred trgovačkog centra King Cross, policajac, koji je u vrijeme tog događaja bio izvan službe. 

Vezani članci Nova pucnjava u trgovačkom centru na Floridi U novoj pucnjavi u trgovačkom centru na Floridi ubijena odrasla osoba i dijete Slika nije dostupna Istraga i pritvor za Varzića

Sinoć oko 18,20 sati na području Črnomerca, u Škorpikovoj, na parkiralištu ispred King Crossa, prilikom verbalnog sukoba zbog parkirališnog mjesta, oštećeni hrvatski državljanin (1965.) izašao je iz svog vozila marke Mazda 323, zagrebačkih registracijskih oznaka, i prišao vozilu marke Peugeot zagrebačkih registracijskih oznaka, u kojem se nalazio policijski službenik izvan službe

Vozač Mazde počeo je udarati po staklu prednjih lijevih vrata osobnog automobila u kojem se nalazio osumnjičeni, nakon čega je i otvorio vrata Peugeota, te se, na upozorenje osumnjičenog da je naoružan, nije htio odmaknuti od vozila.

Osumnjičeni je potom kroz otvorena vrata svog vozila, iz pištolja za sada neutvrđene marke i kalibra, najvjerojatnije zbog zastrašivanja, ispalio jedno streljivo, pogodivši lijevu stranu glave oštećenoga, navodi policija.

Ozlijeđenom muškarcu prvu je pomoć pružio osumnjičeni, nakon čega je kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u Kliničku bolnicu Sestara milosrdnica gdje je operiran i zadržan na liječenju.

Utvrđeno je da je teško ozlijeđen, prostrijelana rana glave, uz
nagnječenje kostiju zatiljka do kojeg je došlo prilikom njegova pada na tlo.

Prilikom sukoba dvojice vozača u osobnim automobilima bile su i njihove supruge koje nisu ozlijeđene.

Osumnjičenog je policija odvela u službene prostorije Policijske postaje Črnomerec. Kriminalistička je obrada u tijeku.