Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na autobusnom kolodvoru

Policajac pokušao rastaviti tri žene koje su se potukle u Vrsaru, napao ga muškarac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Porečki policajci proveli su istragu tučnjave koja se dogodila u Vrsaru u petak.

U petak oko 15 sati na autobusnom kolodvoru u Vrsaru potukle su se dvije 24-godišnjakinje i 29-godišnjakinja. Kada su ih policajci pokušali razdvojiti i spriječiti daljnji nastavak tučnjave, 37-godišnjak je fizički napao policajca.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

37-godišnji muškarac policajca je prvo odgurnuo, a potom ga i uhvatio za nogu. Policajci su ga svladali, uhitili su ga i priveli u policijsku postaju. Osim njega, privedene su i tri žene zbog drskog ponašanja.

Policija će protiv 29-godišnjakinje i dvije 24-godišnjakinje podnijeti optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog remećenja javnog reda i mira. 37-godišnjak je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja pritvoren zbog kaznenog djela prisile prema službenoj osobi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene