Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava u Rijeci

Pokušao ubiti dvoje pa presuditi sebi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas su u Rijeci ranjene tri osobe - 55-godišnjak je pokušao ubiti 35-godišnjeg muškarca i 18-godišnju djevojku no samo ih je ranio. Na kraju je pokušao ubiti i sebe, no nije uspio. Svo troje prevezeno je u KBC Sušak.

Noćas oko 01,10 sati riječka policija je dobila dojavu da je na Korzu došlo do pucnjave. Policija je na mjestu pucnjave zatekla ozlijeđenog 35-godišnjeg muškarca koji je prevezen u KBC Sušak , gdje je utvrđeno da je zadobio dvije prostrijelne rane. Nalazi se izvan životne opasnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija ih je ulovila Napili se kao zvijeri pa pucali iz kuće kraj Karlovca: Pogledajte gdje ih je policija ulovila i koliko su napuhali Pucnjava u Sarajevu Prebačen u bolnicu U Sarajevu izbila masovna tučnjava među migrantima, jedan ranjen hicem iz vatrenog oružja

Oko 02,30 sati policija je zaprimila obavijest građanke da je njoj poznata osoba 'ubila' njenu kćerku. Odmah po zaprimanju dojave policijski službenici uputili su se na mjesto događaja, u obiteljsku kuću u Sobolima, na području Čavli, gdje je obavljen očevid. 18-godišnja Riječanka koja je zadobila ozljedu u predjelu glave uslijed pucanja iz vatrenog oružja prevezena je u KBC Sušak.

Policija je povezala ova dva ranjavanja te krenula u potragu za 55-godišnjim Riječaninom kojega se dovodi u vezu s počinjenjem ovih kaznenih djela.

Oko 06,10 sati čuo se još jedan pucanj iz vatrenoga oružja. Dolaskom policije zatečena je muška osoba s povredom u predjelu glave, a pored njega i pištolj. Utvrđeno je da se radi o muškarcu za kojim je policija prethodno tragala, 55-godišnjem Riječaninu koji je prevezen u KBC Sušak.
Sve okolnosti navedenih događaja policija još uvijek utvrđuje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene