Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao švercer

Pokušao prošvercati 41 kilogram marihuane, plan mu pomutila brodsko-posavska policija

Zaplijenjena marihuana (Foto: PU brodsko-posavska)
Zaplijenjena marihuana (Foto: PU brodsko-posavska) Foto: PU brodsko-posavska
Na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku, u zajedničkoj suradnji policije i carine kontroliran je teretni automobil sa priključkom i 38-godišnji vozač.

Carinski službenici su prilikom pregleda u tovarnom prostoru kamiona uočili kutije u kojima su se nalazili PVC paketi sumnjivog sadržaja priopćila je PU brodsko-posavska. 

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Daljnjim radom policije i carine, potvrđeno je da se radi o opojnoj drogi. Pretragom vozila, temeljem naloga Županijskog suda, u prostoru priključnog vozila pronađeno je 41,6 kilograma marihuane.

Policijski službenici su 38-godišnjaka uz kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogamapredali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, nakon čega će biti predan mjerodavnom Državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene