Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pokušaj dvostrukog ubojstva dogodio se oko 13 sati u Oštarijama.


U mjestu Otok održavao se javni skup, na kojem su se fizički sukobile dvije skupine osoba. 'Ispaljeno je više hitaca iz vatrenog oružja i dvije muške osobe su pogođene. Skupina, u kojoj se nalazila i osoba koja je upotrijebila oružje, osobnim se automobilom zatim udaljila s mjesta događaja', rečeno nam je iz PU karlovačke.

Vezani članci Slika nije dostupna Bolnica ima pune ruke posla, novi ozlijeđeni stalno su pristizali Slika nije dostupna Pijani Međimurac vozio 10 putnika i sudario se s policajcima

Građani, koji su se nalazili na natjecanju konja u vučenju kladiva, pozvali su policiju. 'Oko 13:30 sati, na području grada Karlovca, pronađena je i zaustavljena skupina. Pronađeno je i vatreno oružje kojim je počinjeno djelo. Pet muških osoba je uhićeno i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje. Još uvijek nije poznato tko je iz skupine pucao ni koji je bio motiv', dodali su u PU karlovačkoj.

Ranjeni muškarci nalaze se u bolnici i u teškom su stanju. Radio Mrežnica piše da je pucao 18-godišnjak iz Karlovca, te neslužbeno doznaje da su svi uključeni u incident Romi.