Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava u Karlovcu

Ranio dvojicu te pobjegao u terencu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokušaj dvostrukog ubojstva dogodio se oko 13 sati u Oštarijama.

U mjestu Otok održavao se javni skup, na kojem su se fizički sukobile dvije skupine osoba. 'Ispaljeno je više hitaca iz vatrenog oružja i dvije muške osobe su pogođene. Skupina, u kojoj se nalazila i osoba koja je upotrijebila oružje, osobnim se automobilom zatim udaljila s mjesta događaja', rečeno nam je iz PU karlovačke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MASOVNA TUČNJAVA KOD OGULINA Bolnica ima pune ruke posla, novi ozlijeđeni stalno su pristizali Slika nije dostupna Četvero u bolnici Pijani Međimurac vozio 10 putnika i sudario se s policajcima

Građani, koji su se nalazili na natjecanju konja u vučenju kladiva, pozvali su policiju. 'Oko 13:30 sati, na području grada Karlovca, pronađena je i zaustavljena skupina. Pronađeno je i vatreno oružje kojim je počinjeno djelo. Pet muških osoba je uhićeno i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje. Još uvijek nije poznato tko je iz skupine pucao ni koji je bio motiv', dodali su u PU karlovačkoj.

Ranjeni muškarci nalaze se u bolnici i u teškom su stanju. Radio Mrežnica piše da je pucao 18-godišnjak iz Karlovca, te neslužbeno doznaje da su svi uključeni u incident Romi.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene