Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvero u bolnici

Pijani Međimurac vozio 10 putnika i sudario se s policajcima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani 37-godišnji vozač iz Kuršanca kraj Čakovca ukrcao je sinoć u osobni automobil čak desetero putnika.

Među ukrcanim putnicima bilo je i petero djece. Pijani je vozač na cesti između Strahonineca i Kuršanca prešao na suprotni kolnički trak i sudario se s policijskim vozilom, koje se prevrnulo, pri čemu je teško ozlijeđeno jedno dijete, a još troje djece i dvojica muškaraca lakše su ozlijeđeni.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba

>> Incident na granici: Probio rampe na Goričanu i Bregani i okrznuo pješaka

Međimurska policija izvijestila je danas da se nesreća dogodila nešto poslije 22 sata kad je 37-godišnji vozač, kako se poslije utvrdilo, s 2,22 promila alkohola u krvi, 22 godine starim 'Kadetom' prešao na suprotni trak ceste i udario u službeni automobil međimurske Policijske uprave, koji je iz suprotnog smjera vozio 25-godišnji policajac. Policajac je pokušao izbjeći sudar te je automobilom skrenuo s ceste, no ipak su se sudarili, nakon čega se policijsko vozilo prevrnulo.

U nesreći je jedno dijete teško ozlijeđeno, a troje djece i dvoje muškaraca lakše. Na liječenju u bolnici zadržano je njih četvero. U policijskom vozilu lakše su ozlijeđena dvojica policajaca koji su nakon liječničke pomoći pušteni kući.

Vozaču osobnog automobila oduzeta je vozačka dozvola te je zadržan na triježnjenju, a policija će ga kazneno prijaviti Općinskome državnom odvjetništvu u Čakovcu. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene