Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ipak dolijao

Pokrao trgovački centar sedam puta: Za prolazak na blagajni imao je posebnu metodu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Alat, električni kablovi, različita oprema za domaćinstvo - samo su dio asortimana kojim se iz trgovačkog centra bez plaćanja višekratno poslužio muškarac na riječkom području.

Riječka policija dovršila je kriminalističko istraživanje i kazneno prijavila 27-godišnjaka zbog sumnje da je počinio sedam kaznenih djela krađe.

Riječ je o muškarcu koji je tijekom protekla tri mjeseca u sedam navrata krao u trgovačkom centru na području Kukuljanova.

Istraživanjem je utvrđeno da je iskoristio nepažnju radnika i svaki put otuđio alat, električne kablove, ali i različitu opremu za domaćinstvo te druge predmete.

Polazilo mu je to za rukom zahvaljujući posebnoj metodi. Naime, kad bi došao na blagajnu, pokazao bi samo jedan veći predmet kojim je pokrio druge predmete i tako ih otuđio.

Pročitajte i ovo Ilustracija Investicijska prijevara Mislila da trguje naftom pa ostala bez više od 67.000 eura

Pročitajte i ovo Pronađeno rusko oružje u Ukrajini - 7 Ilegalne protupješačke mine Sigurnosna služba pronašla skrivena ruska skladišta oružja

Zagrebačku trgovačku tvrtku oštetio je za ukupno oko 1500 eura.

Veći dio otuđenih predmeta je pronađen i bit će vraćeni u trgovinu, a po završetku istraživanja 27-godišnjak je za krađe kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene