Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kod mjesta Lekenik, na cesti Zagreb - Sisak, dogodila se teška prometna nesreca u kojoj su sudjelovala tri vozila, a jedna osoba je smrtno stradala. Poginuli vozač, iz mjesta Odra kod Siska u automobilu marke Alfa Romeo, frontalno se sudario sa Mercedesom zagrebačkih registracija. Ostali ozlijeđeni smješteni su u sisačku bolnicu.


Do nesreće je došlo kad je 30-godišnjak prešao na suprotni trak i sudario se s osobnim automobilom kojim je upravljala 41-godišnja žena. S njom je u automobilu bila i devetogodišnja djevojčica i obje su teško ozlijeđene, ali nisu u životnoj opasnosti.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Teška nesreća u Lici: Sletio s ceste pa udario u betonski stup. Preminuo je na licu mjesta Ilustracija Tragedija u Dalmaciji: Pao s krova kuće i teško se ozlijedio. Preminuo na putu do bolnice

Nakon sudara, u vozilo poginulog vozača udario je još jedan osobni automobil. Promet tim dijelom ceste (DC 30) bio prekinut od 15,30 do 19,30 sati. Očevid je obavio je dežurni istražni sudac Županijskog suda u Sisku.