Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrt na cesti Zagreb-Sisak

Poginuo u direktnom sudaru kod Lekenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod mjesta Lekenik, na cesti Zagreb - Sisak, dogodila se teška prometna nesreca u kojoj su sudjelovala tri vozila, a jedna osoba je smrtno stradala. Poginuli vozač, iz mjesta Odra kod Siska u automobilu marke Alfa Romeo, frontalno se sudario sa Mercedesom zagrebačkih registracija. Ostali ozlijeđeni smješteni su u sisačku bolnicu.

Do nesreće je došlo kad je 30-godišnjak prešao na suprotni trak i sudario se s osobnim automobilom kojim je upravljala 41-godišnja žena. S njom je u automobilu bila i devetogodišnja djevojčica i obje su teško ozlijeđene, ali nisu u životnoj opasnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Turčinu Strava u pogonu: Elektroprijevoznica pritisnula muškarca vilicama, preminuo na mjestu Slika nije dostupna nesreća u privlaci Muškarac (29) autom sletio s ceste zbog prevelike brzine i udario u kolni prilaz, preminuo je u bolnici

Nakon sudara, u vozilo poginulog vozača udario je još jedan osobni automobil. Promet tim dijelom ceste (DC 30) bio prekinut od 15,30 do 19,30 sati. Očevid je obavio je dežurni istražni sudac Županijskog suda u Sisku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene