Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AUTO SLETIO U PROVALIJU

Detalji strave u Lupoglavu: "Svi smo žalosni, dečki su bili jako dobri"

Aktualno Galerija Dvoje mrtvih u Istri - 6 Dvoje mrtvih u Istri - 6 Foto: DNEVNIK.hr Suzana, Lupoglav Suzana, Lupoglav Foto: DNEVNIK.hr Dvoje mrtvih u Istri - 1 Dvoje mrtvih u Istri - 1 Foto: DNEVNIK.hr Dvoje mrtvih u Istri - 2 Dvoje mrtvih u Istri - 2 Foto: DNEVNIK.hr +3 Dvoje mrtvih u Istri - 3 Galerija 1/8 >>
Stravična nesreća u Lupoglavu u Istri. Automobil je sletio s ceste u provaliju, a potom se zapalio. Dvije su osobe poginule, njihov identitet otkrit će se tek DNK analizom, ali strahuje se da je riječ o dvojici braće.

Zapaljene svijeće na mjestu strašne tragedije u Istri. Smrt dvojice mladića zavila je cijeli kraj u crno. Iako identitet poginulih nije službeno potvrđen – mještani strahuju da je riječ o dvojici braće, od kojih je jedan maloljetan.

"Čula sam nažalost, da, da, strašno evo, svi smo žalosni, dečki su bili jako dobri, ne znam evo, svi smo potreseni, cijeli kraj je potresen. Tužno i pretužno", rekla je Suzana iz Lupoglava.

Isto je izvijestio i Glas Istre koji tvrdi da je riječ o 19-godišnjaku i 12-godišnjaku koji su se vozili u očevom Renault Cliju.

Nesreća se dogodila sinoć, na uskoj lokalnoj cesti. Nizbrdica je bila oko 8 posto, i bilo je i mokro, kiša je padala prije toga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strava u Britaniji Dva ogromna psa masakrirala muškarca! Premijer najavio zabranu pasmine: "Ne radi se o šačici loše dresiranih pasa, to je obrazac ponašanja"

Mladići su se iz Bresta pod Učkom spuštali prema Lupoglavu. Na ravnom cestovnom potezu.

"Prešao je na lijevu stranu kolnika, nakon toga došlo je do izlijetanja vozila i udara u stablo. Nakon udara vozilo se zapalilo", ispričao je Josip Lukić, voditelj službe prometne policije.

Osobama u automobilu nije bilo spasa. Vatrogasce je na mjestu nesreće dočekala buktinja.

"Po završetku gašenja nažalost vidjeli su da se radi o smrtno stradalim osobama unutar vozila", rekao je Vjekoslav Valenta, zapovjednik JVP Pazin.

Požar se, s obzirom na to da je padala jaka kiša i tuča, tek malo proširio na okolni teren.

Automobil je nakon policijskog očevida izvučen iz provalije.

"Teško je bilo pristupačno zato jer se to radi o jednoj padini koja na onom terenu osim nekih prirodnih barijera koje jesu – stabla, kamenje znači ne vidi joj se kraj. To je velika litica, auto se zaustavilo nekih 3 do 4 metra ispod same prometnice", dodao je Valenta.

Pročitajte i ovo Spašavanje na Biokovu Ozlijeđen je FOTO Ah, te japanke! HGSS-ovci mladića s Biokova spuštaju užetom: "Ovo je najgori slučaj koji sam vidio"

Koji je uzrok ove strašne nesreće na sjeveru Istre tek će se rasvijetliti. Za ponedjeljak je naložena obdukcija, a DNK analizom utvrdit će se identitet poginulih.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene