Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršena istraga

Pijana Zadranka rukama izudarala policajca: Konobar joj odbio sipati piće, izvrijeđala njega i zaštitara

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
To što joj je u nedjelju popodne u zadarskom kafiću odbio poslužiti piće, kod pijane 44-godišnjakinje (1,8 alkoholnih promila) izazvalo je salvu uvreda na račun konobara te zaštitara, a po dolasku policajaca na jednoga je nasrnula i izudarala ga rukama, nakon čega je uhićena.

U nedjelju oko 14:45 sati u Zadru u Ulici Akcije Maslenice vidljivo pijana 44-godišnjakinja je vrijeđala konobara koji joj je odbio sipati piće.

Nakon toga, izvrijeđala je i zaštitara u objektu. Pozvana je policija, a 44-godišnjakinja je pokušala otići istovremeno vrijeđajući i policajce.

Pročitajte i ovo Privođenje Više od 10 milijuna eura VIDEO/FOTO U međunarodnoj akciji pali dileri u tri države: Zaplijenjeno više od 100 kila kokaina, pogledajte gdje su to sakrili

"U namjeri da ih spriječi u postupanju prilikom narušenog javnog reda i mira, pružala je aktivni otpor te je i fizički nasrnula na policijskog službenika udarajući ga rukama", priopćila je PU zadarska.

Uz uporabu sredstava prisile dovedena je u policiju gdje je napuhala 1,79 promila. Kod nje je pronađeno oko 1,8 grama marihuane.

Pročitajte i ovo Ilustracija DOBAR ULOV Trava, gljive, kokain... Svašta je policija pronašla u stanu mladog riječkog dilera

Po dovršetku kriminalističke istrage kazneno je prijavljena zbog prisile prema službenoj osobi, a prekršajno zbog narušavanja javnog reda i mira te posjedovanja manje količine droge.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene