Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozači izbjegavali sudar

VIDEO: Pijan dvaput ušao u krivi smjer pa skrivio nesreću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je vozač na Božić dva puta ušao na autocestu u krivom smjeru i izazvao pravu paniku među vozačima.

Muškarac rođen 1972. godine prvi je put ušao u suprotni smjer autoceste Rijeka-Zagreb kod Duge Rese u subotu oko 4 sata i 50 minuta ujutro u automobilu ford fiesta pulskih registarskih oznaka i krenuo prema Splitu. Zaustavljen je na 63. kilometru. Donosimo snimku s autoceste Zagreb-Split, koja je ipak prošla bez posljedica, što nije bio slučaj na autocesti prema Lipovcu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaustavila ga ophodnja i građani VIDEO: Vozio u krivom smjeru kod Dugopolja Slika nije dostupna Oprez! Od Zagreba prema Sv. Heleni vozio u krivom smjeru

'Utvrđeno je da se radi o 38-godišnjaku iz Ivankova kod Vinkovaca. Odveden je u policijsku postaju, gdje mu je izmjereno 2,01 promil alkohola u krvi te je zadržan do otriježnjenja. Protiv njega će biti podignut optužni prijedlog', rekla nam je glasnogovornica PU karlovačke Tamara Grčić. U 14 sati, nakon što se otrijeznio, pojasnila je Grčić, mogao je slobodno izaći iz prostorija policije. Kako doznajemo, u Karlovcu mu je oduzeta vozačka dozvola, a HAK je uklonio njegovo vozilo s autoceste i prevezao ga na svoj deponij u Karlovcu. No, u HAK-u kažu da im policija nije izdala nalog o zadržavanju automobila pa je 38-godišnjak došao s osobnom iskaznicom na deponij od HAK-a, uzeo svoj automobil i slobodno nastavio vožnju.

A navečer, u 20 sati i 10 minuta, vozač istog godišta, marke automobila, registracijskih oznaka i također iz Ivankova, ušao je u krivi trak autoceste Zagreb-Lipovac kod Okučana te je vozio u smjeru Lipovca do 145 kilometra na dionicom između Okučana i Dragalića, gdje je konačno zaustavljen i odveden u policijsku postaju. 'Tamo je zadržan do otriježnjenja, jer mu je izmjereno 1,96 promila alkohola u krvi', rekla nam je Kata Nuić iz PU brodsko-posavske.

Vozeći u krivom smjeru prema Lipovcu izazvao je pravu paniku među vozačima koji su ga izbjegavali, a pritom su dva automobila i oštećena. Zbog toga će protiv njega biti podignut optužnim prijedlog, a tijekom današnjeg dana ili sutra trebao bi biti izveden pred prekršajnog sucasuca, rekla nam je Nuić. Trenutačno se zbog lakših ozljeda nalazi u bolnici u Novoj Gradiški.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene