Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrali zlatni nakit

Otkriveni pljačkaši iz zlatarske radnje u Lovranu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opatijska policija nakon kriminalističke istrage utvrdila je počinitelje oružane pljačke koji su u lipnju prošle godine ukrali zlatni nakit iz zlatarne u Lovranu, doznaje se danas u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj.

Policija navodi kako se osnovano sumnja da su razbojnici 30-godišnji državljanin Srbije i 27-godišnji hrvatski državljanin, fiktivno prijavljen u Mirkovcima, a sa stalnim prebivalištem u Šidu u Srbiji. Za njima je raspisana međunarodna tjeralica Interpola. Utvrđeno je da im je u bijegu pomagala 28-godišnjakinja iz Lovrana. Protiv njih troje je podnijeto posebno policijsko izvješće Županijskom sudu u Rijeci, kao nadopuna ranije upućene kaznene prijave protiv nepoznatih počinitelja.

Pročitajte i ovo Pljačka draguljarnice (Foto: AFP) "Pink Panther" modus operandi Vjerovali da su na sigurnom, ali ih je izdalo nekoliko kapi krvi: 15 godina nakon velike pljačke u Francuskoj pronađeni srpski lopovi Slika nije dostupna Policija moli pomoć FOTO Prepoznajete li ove muškarce?

Razbojstvo je počinjeno 24. lipnja 2009. godine, kada su maskirani razbojnici uz prijetnju pištoljem ukrali zlatni nakit vrijedan oko 160.000 kuna. Pri tom su suprugu vlasnika zlatarske radnje udarili više puta u glavu.

S mjesta razbojstva pobjegli su ukradenim 'VW golfom', kojeg su nakon bijega zapalili u Lovranu, u blizini sportske dvorane u izgradnji. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene