Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinitelj u bolnici

Detalji krvoprolića kod Pule: Muškarac koji je ubio suprugu već je bio priveden zbog prijetnji. Dobio je zabranu prilaska, ali živjeli su u istoj kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljeni su detalji stravičnog slučaja u Galižani, nedaleko od Pule, gdje je u obiteljskoj kući pronađeno beživotno tijelo žene i ozlijeđeni muškarac. Muškarac je najprije ubio ženu, a zatim je ozlijedio i sebe.

Policija je objavila detalje krvoprolića u mjestu Galižana, nedaleko od Pule.

U subotu oko 18 sati zaprimili su dojavu da je u kući u Fažanskoj ulici u Galižani pronađena mrtva žena. Na mjestu događaja policija je pronašla mrtvu 54-godišnjakinju i ozlijeđenog 60-godišnjaka, koji je prevezen u pulsku bolnicu.

Očevidom je utvrđeno da je muškarac između 17 i 18 sati oštrim predmetom prvo ozlijedio 54-godišnjakinju, a potom i sebe. Žena je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja, a njeno tijelo prevezeno je na Odjel patologije pulske bolnice na obdukciju.

Muškarac je zbog ozljeda zadržan u bolnici, a nakon što bude otpušten s bolničkog liječenja policija će nad njim provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teško ubojstvo.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o bivšim supružnicima koji su i dalje živjeli u istoj kući te kako je motiv napada ljubomora.

Policija je, kako se doznaje, već imala postupanja prema muškarcu te ga je i prošle godine prijavila zbog prijetnje da će ubiti bivšu suprugu. Tada je uhićen, nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje i priveden je u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Neslužbeno se doznaje kako je tada dobio zabranu prilaska ženi. I ove godine su policijski službenici imali jedno postupanje prema njemu kada je također prijetio da će je ubiti te su tada policijski službenici odmah reagirali, spriječili ga u samoozljeđivanju i odveden je u bolnicu.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene