Sjekira, ilustracija
Sjekira, ilustracija Foto: Getty Images

U nedjelju je 67-godišnjak za vrijeme verbalnog sukoba nasrnuo na 47-godišnjaka sjekirom i pritom ga lakše ozlijedio. Zaradio je kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja.


Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom kojega se sumnjiči da je u nedjelju, 11. srpnja u večernjim satima, za vrijeme verbalnog sukoba sjekirom pokušao udariti 47-godišnjaka. Muškarac je, srećom, lakše ozlijeđen, a događaj se odvio u dvorištu obiteljske kuće u Jasenovcu.

Obavljena je i pretraga doma napadača te su policijski službenici pronašli i oduzeli pušku, elektrodetonatorsku kapislu, zračnu pušku i dva sporogoreća štapina.

Pomorska policija, ilustracija Albanska ribarica uhvaćena u hrvatskim vodama, zapovjedniku naplaćena paprena kazna

Patrik Šegota i Ema Branica Provjereno o malverzacijama u Gradskim grobljima izvještavalo još lani: Detalji afere zbog koje je danas uhićeno petero ljudi, na čelu s Patrikom Šegotom

''Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela Ubojstvo u pokušaju i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke'', izvijestili su.