Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PLJAČKAŠE TRAŽE I HELIKOPTEROM

Šokantni detalji pljačke kod Osijeka: Razbojnici zaštitare čekali u šumi pa zapucali, policija moli - "Ako nešto uočite, zovite nas, oni su opasni!"

Policijski očevid na mjestu razbojništva (Foto: PU osječko-baranjska)
Policijski očevid na mjestu razbojništva (Foto: PU osječko-baranjska) PU osje?ko-baranjska
Aktualno Galerija Policijski očevid na mjestu razbojništva (Foto: PU osječko-baranjska) Policijski očevid na mjestu razbojništva (Foto: PU osječko-baranjska) Foto: PU osje?ko-baranjska +0 Opljačkani kombi zaštitarske tvrtke (Foto: PU osječko-baranjska) Galerija 1/2 >>
Prepad se dogodio na cesti između mjesta Koprivna i Hrastin. Za pljačkašima tragaju sve raspoložive snage PU osječko-baranjske, specijalna te interventna policija. Traži ih i dron, ali i helikopter.

Policijska uprava osječko-baranjska izvijestila je kako je u ponedjeljak nešto prije 15 sati uz uporabu vatrenog oružja opljačkan zasad neutvrđeni iznos novca koji su vozilom zaštitarske tvrtke prenosila dvojica zaštitara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane

Razbojnici su navodno zaštitare čekali u šumi, a kada su naišli, zapucali su na njih. 

Zaštitare su u krvi kasnije našli muškarac i žena koji su onuda prolazili automobilom. Pomogli su im i prevezli ih u bolnicu. 

Kako Glas Slavonije neslužbeno doznaje, jednom zaštitaru prostrijeljene su obje noge, a drugi je šepao. Iz policije su kazali kako su izvan životne opasnosti.

Pozvali su i građane, unatoč tome što su pljačkaši i dalje u bijegu, da ne šire paniku, jer za to nema razloga. Kažu da policija pokriva veliko područje oko mjesta razbojstva i pucnjave. Ipak, pozivaju na oprez. 

"Građani mogu biti potpuno sigurni da policija čini sve što može. No ako slučajno nešto primijete, neka nas obavijeste, ali neka ništa sami ne poduzimaju. Riječ je o opasnim napadačima", rekao nam je Zoran Kon, glasnogovornik PU osječko-baranjske.  

Kaže da će napadače tražiti i tijekom noći. No teren je težak, u okolici ima šume i polja neobranog kukuruza. 

Prepad se dogodio na cesti između mjesta Koprivna i Hrastin. Za pljačkašima tragaju sve raspoložive snage PU osječko-baranjske, uključivši i specijalnu te interventnu policiju. Teren pretražuje i službeni pas tragač, a dignut je i dron. Područje nadlijeće i helikopter MUP-a. Policajci naoružani puškama blokirali su cestu i preusmjeravali promet na alternativne pravce.

S obzirom na to da se radi o šumi između Koprivna i Hrastina, za pretpostaviti je da su napadači osobe koje ipak znaju ponešto o tom kraju.

Podsjetimo, danas se dogodila i velika pljačka u dubrovačkoj zračnoj luci, u kojoj su pljačkaši ukrali 90 tisuća eura te se udaljili na motoru. 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene