Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Još jedna teška prometna nesreća u Zagrebu. U Vukovarskoj ulici u naletu automobila poginuo je pješak. Okolnosti nesreće zasad nisu poznate.


U naletu automobila u srijedu je oko 13,30 sati u Vukovarskoj ulici pod zasad nepoznatim okolnostima poginuo pješak, izvijestila je zagrebačka policija.

Vezani članci Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 1 Prometna nesreća u Zagrebu: Na Savskoj se sudarili tramvaj i automobil, baš na mjestu gdje su mijenjali semafor Policija, ilustracija Nova prometna nesreća u Zagrebu: Pod kotačima teretnog vozila smrtno stradao biciklist

Nesreća se dogodila u Donjim Sveticama, navodi policija u kojoj zasad nije bilo moguće doznati druge detalje te nesreće.

Više informacija bit će poznato nakon očevida, kažu u policiji. Promet se odvija jednim trakom.

Ovo je još jedna u nizu nesreća koje su se posljednjih dana dogodile na zagrebačkim ulicama.

U teškoj nesreći koja se dogodila prošli tjedan, u ponedjeljak, na Kvaternikovom trgu smrtno je stradala jedna osoba, dok je druga podlegla ozljedama u bolnici. Na njih je na zagrebačkom Kvatriću naletio pijani vozač.

Također, kod Trga Francuske republike na zagrebačkoj Ilici u subotu prijepodne, vozač osobnog automobila zabio se u semafor i stupiće na nogostupu na kojem se u tom trenutku kretao otac s djetetom u dječjim kolicima.

Kada je ugledao automobil kako ide prema njima, otac je gurnuo kolica ne bi li spriječio tragediju, nakon čega je dijete ispalo iz kolica. Odvezeno je u bolnicu te pregledano. Ustanovljeno je kako nema tjelesnih ozljeda te je pušteno kući. (Hina/Ma.B.)