Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vukovarska ulica

Opet nesreća u Zagrebu: U naletu automobila poginuo pješak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedna teška prometna nesreća u Zagrebu. U Vukovarskoj ulici u naletu automobila poginuo je pješak. Okolnosti nesreće zasad nisu poznate.

U naletu automobila u srijedu je oko 13,30 sati u Vukovarskoj ulici pod zasad nepoznatim okolnostima poginuo pješak, izvijestila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Svinje - 1 Policija na terenu Dvije prometne nesreće kod Zagreba: Svinje izazvale kaos kod Svete Helene, dio krana pao na cestu kod Svete Nedelje

Nesreća se dogodila u Donjim Sveticama, navodi policija u kojoj zasad nije bilo moguće doznati druge detalje te nesreće.

Više informacija bit će poznato nakon očevida, kažu u policiji. Promet se odvija jednim trakom.

Ovo je još jedna u nizu nesreća koje su se posljednjih dana dogodile na zagrebačkim ulicama.

U teškoj nesreći koja se dogodila prošli tjedan, u ponedjeljak, na Kvaternikovom trgu smrtno je stradala jedna osoba, dok je druga podlegla ozljedama u bolnici. Na njih je na zagrebačkom Kvatriću naletio pijani vozač.

Također, kod Trga Francuske republike na zagrebačkoj Ilici u subotu prijepodne, vozač osobnog automobila zabio se u semafor i stupiće na nogostupu na kojem se u tom trenutku kretao otac s djetetom u dječjim kolicima.

Kada je ugledao automobil kako ide prema njima, otac je gurnuo kolica ne bi li spriječio tragediju, nakon čega je dijete ispalo iz kolica. Odvezeno je u bolnicu te pregledano. Ustanovljeno je kako nema tjelesnih ozljeda te je pušteno kući. (Hina/Ma.B.)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene