Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Opet nemirna noć: Pokušaj ubojstva u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas oko pola tri u Plitvičkoj ulici u Trnju, ispred kafića 'Limb'51-godišnji Radomir S. pogodio je hicem iz pištolja u glavu 30-godišnjega Željka Č., koji je vozilom Hitne pomoći prevezen u bolnicu i sada se liječnici bore za njegov život.

Glasnogovornica zagrebačke Policijske uprave Aleksandra Ljuba izvijestila je da su se noćas oko 2,30 sati ispred kafića u Plitvičkoj ulici dvojica muškaraca najprije posvađala, a zatim je 51-godišnjak pucnjem iz pištolja pokušao usmrtiti 30-godišnjeg muškarca.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

>> 'Počeli su pucati pa smo bježali, nismo znali da je policija'

Nakon toga udaljio se s mjesta pucnjave, a 30-godišnjaku je pomoć pružena u Bolnici Sestara milosrdnica, gdje je utvrđeno da je riječ o teškim, za život opasnim ozljedama.

Nedugo nakon pucnjave, policija je 51-godišnjaka zatekla u blizini mjesta zločina, u Plitvičkoj ulici. Priveden je u službene prostorije policije, gdje je na kriminalističkoj obradi. Policija je pronašla i pištolj iz kojeg je pucao, a za koji nije imao dozvolu.

Doznaje se da je 51-godišnjak bio pod utjecajem alkohola te da nije evidentiran u policiji. Obojica muškaraca su iz Zagreba.

Policiji zasad nisu poznati motivi tog zločina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene