Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Počeli su pucati pa smo bježali, nismo znali da je policija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pucnjava, policijska potjera i pokušaj ubojstva epilog je drame koja se jučer iza 21 sat odigrala na području zagrebačke Peščenice. Policija je privela glavne aktere, trojicu mladića koji su im od prije poznati. Za jednim je čak raspisana i tjeralica zbog razbojstva.

Danas su se na Novu TV javila dvojica sudionika koji sve to opovrgavaju. Policiju optužuju za brutalnost, a roditelji propucanog mladića najavljuju i tužbu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve organizirao dečko 14-godišnjakinju dečko namamio u šumu, gdje je dva dana mučena i silovana: Desetero djece uhićeno i upleteno u ovaj horor Pucnjava u Kansasu SEKUNDE UŽASA VIDEO Pogledajte trenutak u kojem je počela pucnjava na paradi! Čovjek koji je svladao napadača: "Zaletio sam se u njega..."

Kada su sinoć policajci uočili sumnjivo ponašanje trojice mladića u Fiat Tipu odlučili su ih legitimirati. Dvojica bježe, a treći, 23-godišnji Marko, ubacuje u prvu brzinu u namjeri da pregazi policajca.

>> Policajci noćas dvaput koristili vatreno oružje u lovu na bjegunce

Mladići tvrde kako nisu znali da se radi o policiji Policijski službenik izbjegao je nalet vozila na sebe i kako bi se zaštitio u trenutku kada je izbjegavao vozilo, iz službenog pištolja, ispalio je nekoliko hitaca, priopćili su u policiji.

No, mladići imaju drugačiju priču. Dvojica muškaraca su ih, tvrde, napala, i zapucala u zrak. Nisu im rekli da su policajci te su oni zbog straha pobjegli. 

'I dotle je moj kolega Marko pobjegao, navodno pobjegao, i dalje nismo ništa vidjeli. Oni su skočili na nas i kao zadnje razbojnike i kriminalce iživljavali se praktički na nama', rekao je jedan od mladića.

Obitelj najavljuje tužbu protiv policajca koji je nastrijelio Marka, a njegovi prijatelji smatraju da su žrtve policijske bahatosti, jer su se u krivo vrijeme našli na krivom mjestu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene