Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprilagođena brzina

Ogulin: Zabio se u spomenik Majci Božjoj i poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je 31-godišnji muškarac smrtno stradao, a još su tri osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći rano ujutro u Ogulinu, objavila je karlovačka policija.

Sve su se četiri osobe nalazile u osobnom automobilu koji je zbog neprilagođene brzine izletio s ceste u Lomošćanskoj ulici u Ogulinu oko 4:30 sati ujutro.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom

Ozljede opasne po život zadobila je 22-godišnjakinja, koja je prebačena u KBC Rijeka, a preostalo dvoje stradalih kirurški su zbrinuti u ogulinskoj bolnici. Teške tjelesne ozljede zadobili su još dvoje Ogulinaca starih 31 i 22 godine.

Dežurna anesteziologinja odjela intenzivne skrbi u Ogulinu Danijela Tomić je izjavila kako je 22-godišnjakinja životno ugrožena pa je zbog višestrukih ozljeda glave prebačena u Klinički bolnički centar Rijeka na daljnje zbrinjavanje. Preostalo dvoje putnika s teškim tjelesnim ozljedama zbrinuti su kirurški te se smatra da oni više nisu životno ugroženi, kazala je.

Nakon slijetanja s kolnika automobil VW Shirocco, u kojem su se nalazili, udario je u spomenik Majci Božjoj, doznaje se u policiji. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene