Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplozija srušila zid stana

Nisu ga uspjeli spasiti: Od ozljeda zadobivenih u eksploziji plina preminuo 73-godišnjak

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon eksplozije 73-godišnjak je prevezen u osječki KBC, gdje je i umro od zadobivenih ozljeda.

Od ozljeda zadobivenih u eksploziji plina koja se u nedjelju dogodila u njegovu stanu u Osijeku u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC) umro je 73-godišnjak, izvijestila je policija u utorak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Preminuo na mjestu događaja Policija objavila detalje strašne nesreće kod Garešnice u kojoj je poginuo vatrogasac

Očevidom je utvrđeno da je u stanu u vlasništvu 73-godišnjaka došlo do nekontroliranog istjecanja gradskog plina te stvaranja velike koncentracije i nastajanja eksplozivne smjese, koja je aktivirana u trenutku kada je 73-godišnjak daljinskim uređajem uključio TV prijamnik.

Pročitajte i ovo Daniel Halemba Brani ga Hrvat Uhićen popularni političar radikalnog AfD-a, samo su ga sati dijelili od imuniteta: Vikali su "Sieg Heil" i imali zabranjene simbole

Uslijed eksplozije i požara 73-godišnjak je teško ozlijeđen, a zbog rušenja zida susjednog stana 40-godišnjakinja s iste adrese zadobila je lake tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Palestinska djeca prekrivena prašinom od izraelskog zračnog napada sjede u krugu bolnice u Rafahu, u južnom pojasu Gaze Izgubljena budućnost Užas pred našim očima: U samo tri tjedna u Gazi je ubijeno više djece nego u sukobima širom svijeta u cijeloj 2022.

Teško ozlijeđeni 73-godišnjak prevezen je u osječki KBC, gdje je i umro od posljedica eksplozije i zadobivenih ozljeda, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 12 tisuća eura, napominju u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene