Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršena istraga

Objavljeni detalji tučnjave ispred noćnog kluba u Makarskoj: Podnesene kaznene prijave protiv petorice zaštitara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Makarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad više osoba povezanih s tučnjavom ispred noćnog kluba u Makarskoj.

Do tučnjave je došlo u nedjelju u 2 sata ujutro u Makarskoj, ispred noćnog kluba. Naime, 20-godišnji Austrijanac sukobio se prije toga sa zaštitarima.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste

Zaštitari, dva 22-godišnjaka, 27-godišnjak, 28-godišnjak i 32-godišnjak, ispred noćnog kluba fizički su napali Austrijanca te još jednog 20-godišnjeg austrijskog državljanina koji se s njim nalazio u društvu.

Liječnička pomoć dvojici Austrijanaca pružena je na Hitnoj medicinskoj pomoći u Makarskoj. Utvrđene su im lakše tjelesne ozljede.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda protiv petorice zaštitara policija je podnijela kaznenu prijavu redovnim putem.

Riječ je o zaštitarima tvrtke Bilić-Erić. U tvrtki su potvrdili događaj, no kažu kako je svemu prethodio napad nekoliko posjetitelja na njihova zaštitara na ulazu u klub.

Protiv 20-godišnjeg austrijskog državljana zbog sumnje u počinjenje prekršaja protiv javnog reda i mira podnesen je optužni prijedlog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene