Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Češki turist u životnoj opasnosti nakon pada s gumenog koluta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetnaestogodišnji češki državljanin teško je ozlijeđen i nalazi se u životnoj opasnosti nakon što je jučer u Makarskoj u dva navrata pao s gumenog koluta koji je vukao gliser, izvijestila je danas splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Mladić se nakon pada vratio u apartman gdje mu je pozlilo, pa je u nesvjestici prevezen u splitsku Kliničku bolnicu. Utvrđen mu je lom lubanje u lijevom čeonom slijepoočnom predjelu što je uzrokovalo obilno krvarenje između lubanje i tvrde moždane ovojnice.

Pročitajte i ovo Emil Maružin i Nevio Vitasović Završila u bolnici Ženi noga zapela u propeleru glisera, spasili je hrvatski policajci: "Svaka minuta bila je bitna" Sudar glisera i jedrilice - 5 područje Kornata FOTO Jedrilica i gliser sudarili se kod Kornata: Među putnicima i djeca, skiperica u bolnici

Nakon kirurške obrade mladić je zadržan na liječenju na Odjelu intenzivne njege i njegovo je stanje stabilno, premda se nalazi u životnoj opasnosti, doznaje se u bolnici.

Gliserom je upravljao 26-godišnjak, a policija ispituje njegovu odgovornost u nesreći.

Jučer su u padu s gumene splavi, tzv. banane, u Makarskoj ozlijeđene i dvije malodobne osobe - belgijski i austrijski državljani, izvijestila je policija. Osmogodišnji Belgijanac zadobio je teške ozljede - slomio je četiri prednja donja zuba - a devetgodišnji Austrijanac ozlijeđen je lakše - razderao je desnu ušku. Nakon liječnićke pomoći u makarskom Domu zdravlja pušteni su na kućnu njegu.

Gliserom koji je vukao "bananu" upravljao je 31-godišnjak kojega policija također ispituje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene