Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku ispitan je 35-godišnjak zbog prijetnje, nasilja u obitelji i povrede djetetovih prava. Za njega je predložen istražni zatvor, što je sudac istrage odbio.


35-godišnjak je osumnjičen da je u više navrata od travnja do 16. listopada ove godine u obiteljskoj kući u jednom gradu na području Šibensko-kninske županije verbalno napadao, vrijeđao i prijetio supruzi ubojstvom u prisutnosti djece.

Osumnjičen je i da ju je tukao, čime je kod djece izazvao strah i nesigurnost te ugrozio njihov psihofizički razvoj.

Policija, ilustracija Strava u Podravini: Djevojku gađao lukom i strijelom, pogodio osam puta – "Gađao sam je tek toliko da je uplašim"

Nasilje nad ženama, ilustracija - 2 Nasilnik pred djecom vrijeđao i tukao izvanbračnu suprugu, oduzeo joj mobitel i automobil da ne potraži pomoć

35-godišnjak je ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu. Sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku predloženo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Sudac istrage prijedlog je odbio i odredio 35-godišnjaku mjere opreza, zabranu dolaska u kuću u kojoj stanuje njegova supruga s djecom, zabranu približavanja njima te zabranu uspostavljanja i održavanja izravne i neizravne veze sa suprugom i djecom.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju