Nasilje nad ženama, ilustracija - 2
Nasilje nad ženama, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru ispitalo je 29-godišnjaka osumnjičenog za više kaznenih djela među kojima su nasilje u obitelji i oduzimanje slobode njegovoj supruzi. Određen mu je i istražni zatvor.


29-godišnjak je osumnjičen da je od kraja srpnja do 8. rujna ove godine pred zajedničkom djecom više puta bio fizički nasilan prema svojoj izvanbračnoj supruzi te joj oduzeo mobitel kako bi je spriječio da pozove pomoć, kao i sprječavao u korištenju automobila.

Vezani članci Nasilje nad ženom, ilustracija Nasilnik tukao suprugu, vrijeđao ju i prijetio joj ubojstvom pred djecom: Sudac istrage odbio odrediti mu istražni zatvor Nasilje, ilustracija Mladić premlatio maloljetnu majku njegova djeteta, prijetio joj smrću: Nije mu dala PIN svoje bankovne kartice

Osumnjičen je i da od 20. lipnja prošle godine nije financijski pomagao za svoju djecu, kao i da je svoju izvanbračnu suprugu pred maloljetnom djecom učestalo vrijeđao, galamio i vikao na nju te ju omalovažavao. U dva navrata joj je ozbiljno zaprijetio.

"Sudac istrage Županijskog suda u Bjelovaru prihvatio je prijedlog državnog odvjetnika i odredio osumnjičenom 29-godišnjaku istražni zatvor u trajanju od trideset dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela", priopćeno je iz bjelovarskog državnog odvjetništva.