Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen istražni zatvor

Nasilnik pred djecom vrijeđao i tukao izvanbračnu suprugu, oduzeo joj mobitel i automobil da ne potraži pomoć

Nasilje nad ženama, ilustracija - 2
Nasilje nad ženama, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru ispitalo je 29-godišnjaka osumnjičenog za više kaznenih djela među kojima su nasilje u obitelji i oduzimanje slobode njegovoj supruzi. Određen mu je i istražni zatvor.

29-godišnjak je osumnjičen da je od kraja srpnja do 8. rujna ove godine pred zajedničkom djecom više puta bio fizički nasilan prema svojoj izvanbračnoj supruzi te joj oduzeo mobitel kako bi je spriječio da pozove pomoć, kao i sprječavao u korištenju automobila.

Pročitajte i ovo Policija traga za muškarcem javite se Jeste li ga vidjeli? Traži se zbog obiteljskog nasilja, policija pred kućom pronašla pretučenu ženu i mrtvog psa Ilustracija Muž iz pakla Tukao i maltretirao suprugu duže od godinu dana: Trljao joj komade suhog kruha po licu i prijetio da će joj odsjeći noge

Osumnjičen je i da od 20. lipnja prošle godine nije financijski pomagao za svoju djecu, kao i da je svoju izvanbračnu suprugu pred maloljetnom djecom učestalo vrijeđao, galamio i vikao na nju te ju omalovažavao. U dva navrata joj je ozbiljno zaprijetio.

"Sudac istrage Županijskog suda u Bjelovaru prihvatio je prijedlog državnog odvjetnika i odredio osumnjičenom 29-godišnjaku istražni zatvor u trajanju od trideset dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela", priopćeno je iz bjelovarskog državnog odvjetništva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene