Zagrebačka policija izvijestila je o događaju na zagrebačkoj Peščenici. Muškarac (39) u četvrtak oko 17:20 po dogovoru s 26-godišnjakinjom došao je po njihovu zajedničku djecu. Nakon toga joj je tvrdim predmetom koji se nalazio u vrećici nanio više udaraca po glavi.

Galerija


Muškarac je potom ženu ugurao u prtljažnik osobnog automobila marke Škoda Superb, zagrebačkih registarskih oznaka. Oštećenoj su u pomoć priskočili građani koji su vidjeli cijeli događaj, od kojih je jedna osoba maloljetna, a dvije punoljetne, priopćila je Zagrebačka policija.

Vezani članci Bolnica, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Ozlijeđena medicinska sestra: Pacijent u noći ustao iz kreveta, uhvatio metalnu šipku i počeo uništavati sve oko sebe Jurio autocestom 250 kilometara na sat (Screenshot: MUP) Policija objavila snimku: Porscheom jurio čak 250 km/h, za kaznu iskeširao dvije tisuće kuna

Oni su zajednički 39-godišnjaka odgurnuli od automobila i ženi omogućili da pobjegne u obližnju zgradu. Nakon toga 39-godišnjak se, zajedno s dvoje djece koja su se nalazila u vozilu, odvezao.

Liječnička pomoć ženi pružena je u KBC-u Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Oko ponoći policajci su napadača pronašli na području Osijeka, priopćila je policija.