Zagrebačka policija izvijestila je o događaju na zagrebačkoj Peščenici. Muškarac (39) u četvrtak oko 17:20 po dogovoru s 26-godišnjakinjom došao je po njihovu zajedničku djecu. Nakon toga joj je tvrdim predmetom koji se nalazio u vrećici nanio više udaraca po glavi.

Galerija


Muškarac je potom ženu ugurao u prtljažnik osobnog automobila marke Škoda Superb, zagrebačkih registarskih oznaka. Oštećenoj su u pomoć priskočili građani koji su vidjeli cijeli događaj, od kojih je jedna osoba maloljetna, a dvije punoljetne, priopćila je Zagrebačka policija.

Vezani članci Novac u policijskim prostorjiama (Foto: Arhiva/Dino Stanin/PIXSELL) Obrat u slučaju nestanka novca iz zgrade policije u Puli: "Ništa nije ukradeno nego se nije poštivala procedura" Policija,ilustracija (Foto: Pixsell,Dusko Jaramaz) Pokušaj ubojstva u Petrinji: Nepoznati počinitelji izboli dvojicu mladića i teško ih ozlijedili, jedan od ozlijeđenih je pripadnik hrvatske vojske

Oni su zajednički 39-godišnjaka odgurnuli od automobila i ženi omogućili da pobjegne u obližnju zgradu. Nakon toga 39-godišnjak se, zajedno s dvoje djece koja su se nalazila u vozilu, odvezao.

Liječnička pomoć ženi pružena je u KBC-u Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Oko ponoći policajci su napadača pronašli na području Osijeka, priopćila je policija.