Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mamio djecu preko instagrama

U BiH uhićen muškarac zbog pedofilije, u Hrvatskoj već osuđen zbog sličnih kaznenih djela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u BiH uhitila je 32-godišnjeg muškarca kojeg tereti za pedofiliju, a riječ je o osobi koja je zbog sličnih kaznenih djela ranije u Hrvatskoj pravomoćno osuđena na 14 mjeseci zatvora, potvrdilo je u srijedu Ministarstvo unutarnjih poslova Federacije BiH za portal Dnevnog avaza.

Na temelju rezultata istrage koju je vodilo tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije, muškarac inicijala J. E. uhićen je u Bosanskoj Gradišci i sada će se suočiti s optužbama za kazneno djelo iskorištavanja djeteta ili malodobne osobe radi pornografije.

Tužiteljstvo tereti J. E. da je 2020. i početkom ove godine preko društvene mreže Instagram kontaktirao s 10-godišnjom djevojčicom, slao joj fotografije eksplicitnog seksualnog sadržaja, a to je tražio i od nje.

Pročitajte i ovo Nina Popović, Zoran Milanović, Sanja Sarnavka, Rada Borić, i Renata Ivanović POSLAO KRIVU PORUKU Pljušte reakcije na Milanovićevu izjavu o žrtvama seksualnog nasilja: ''Predsjedniče, sram vas bilo!"

Sve je to činio znajući da je riječ o malodobnoj osobi. Istraga je nastavljena i nakon što je J. E. uhićen jer postoje naznake da je na sličan način kontaktirao s više desetaka djece s područja Bosne i Hercegovine i regije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene