Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obun kod Vrgade

Nakon udara u otočić potonula brodica za prijevoz smeća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon udara u otočić Obun, pola nautičke milje od Vrgade, potonula je kasno sinoć dvanaestmetarska brodica za prijevoz smeća, a dva člana posade spasio je biogradski ribar koji je tamo ribario, izvijestila je danas glasnogovornica Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Brodica oznaka 178 MU potonula je oko 22 sata na dubinu od 20 metara, a u spremnicima se nalazi oko 200 litara dizel goriva i 10 kontejnera smeća. Na mjestu nesreće nema onečišćenja mora.

Vlasnika brodice koji je i njezin voditelj te jednog člana posade, jedan je ribar prevezao u Murter, gdje će ih ispitati kapetan lučke ispostave Branko Rameša. Rješenje o vađenju brodice donijet će zadarska Lučka kapetanije, navodi se u priopćenju.

Prijevoz smeća brodica obavlja iz luka nautičkog turizma Žut i Piškera u Murter. (Hina)

Pročitajte i ovo Rezultati istrage o odronu - 2 Ljutiti građani Misterij odrona na Jakuševcu: "To je zlostavljanje, da pitam bilo koga u gradu tko bi se s nama mijenjao za tih 6000 kuna...'' Počele su pripreme za dolazak baterijskih vlakova baterijski vlakovi Počele pripreme za dolazak suvremenih vlakova, mogu voziti do 160 kilometara na sat

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene