Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u Splitu

Nakon svađe ubio susjeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Mravincima kod Splita kasno popodne iz vatrenog je oružja ubijen 44-godišnji muškarac na kojega je pucao njegov 19-godišnji susjed, izvijestila je splitska policija.

Prema prvim informacijama s terena između mladića i starijeg muškarca oko 18 sati došlo je do verbalnog sukoba, a policija kaže da je razlog nesređeni susjedski odnos.

Pročitajte i ovo Stričak i Bosilj Tko se predozirao? Žestoko se posvađali gradonačelnik i župan: "U kakvoj deluziji živi HDZ-ovac koji se s 2,02 promila tuče u cajkaškom klubu?" Otac i sin si međusobno zapalili ležajeve uoči Božića Otac i sin se posvađali pa jedan drugome zapalili ležajeve: "Iznio je kutnu garnituru i bacio ju na vatru gdje je već gorio njegov krevet"

Kako se doznaje, stariji muškarac je tijekom svađe sa svojim mlađim susjedom u jednom trenutku uzeo sjekiru i njome ga ozlijedio nakon čega je 19-godišnjak na njega zapucao iz vatrenog oružja i odmah ga usmrtio na mjestu događaja.

U ovim trenucima istražni sudac Županijskog suda u Splitu obavlja očevid. Na terenu je i mrtvozornička služba koja će nakon očevida odnijeti tijelo ubijenog na obdukciju, dok 19-godišnjaku liječničku pomoć pruža ekipa Hitne medicinske pomoći. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene