Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U mjestu Gola

Strava kod Koprivnice: Pronađeno beživotno tijelo oca troje djece, ubijen je hladnim oružjem

Mjesto Gola (Foto: screenshot Google Maps)
Mjesto Gola (Foto: screenshot Google Maps) Foto: screenshot Google Maps
Tijelo muškarca pronađeno je u mjestu Gola na samoj granici s Mađarskom.

Tijelo muškarca rođenog 1972. godine pronađeno je danas oko 19:40 u Ulici Pavleka Miškine u mjestu Gola, na samoj granici s Mađarskom.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Policija sve istražuje Brutalan zločin u susjedstvu: Muškarac ubio suprugu sjekirom, tijelo pronašla kći Ilustracija Sve organizirao dečko 14-godišnjakinju dečko namamio u šumu, gdje je dva dana mučena i silovana: Desetero djece uhićeno i upleteno u ovaj horor

Sumnja se u nasilnu smrt i u tijeku je kriminalističko istraživanje, javila je PU križevačko-koprivnička.

"Zločin je počinjen oko 19 sati. U istoj je kući zatečena ženska osoba, rođena 1990., koja bi trebala biti nevjenčana supruga. Ona je ozlijeđena i prevezena u koprivničku bolnicu", rekao je Dražen Laljek,  glasnogovornik Policijske uprave križevačko-koprivničke.

Podravski.hr saznaje da je riječ o ocu troje malodobne djece čija je majka, supruga ubijenog, preminula prije nekoliko godina. Neslužbeno se doznaje da je riječ o stočaru i hrvatskom branitelju.

Podravski također doznaje da je muškarac usmrćen hladnim oružjem, najvjerojatnije nožem, a susjedi su za taj lokalni portal ispričali kako se za njegovu smrt sumnjiči ženska osoba, navodno nevjenčana partnerica ubijenoga.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene