Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi slučaj

Na oglasniku našla telad, uplatila tisuće eura i onda joj se dogodila najgora noćna mora

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Vlasnica (37) tvrtke koja se bavi uzgojem goveda prijavila je policiji u Karlobagu da je preko internetskog oglasnika kupovala stoku za svoje poduzeće te da je telad platila, ali ga nije dobila, pa je oštećena za 6650 eura, izvijestila je Policijska uprava u Gospiću.

U Ličko-senjskoj županiji ovo je prvi slučaj prevare preko internetskog oglasnika pri trgovini stokom, a kako je rekla glasnogovornica PU-a Maja Brozičević, ta je Karlobažanka još u siječnju pronašla oglas i htjela kupiti šest komada teladi.

Stupila je u kontakt s prodavateljima, kojima je uplatila dogovoreni iznos veći od šest tisuća eura.

Nakon toga nekoliko je puta razgovarala s osobama kojima je uplatila novac, ali su je navodni prodavatelji dovodili u zabludu obećavajući isporučiti plaćena goveda, navela je policija u priopćenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija ŽRTVE PRIJEVARE Policija upozorava: Nemojte davati novac našim "kolegama", mi ovako ne radimo

Pročitajte i ovo Ilustracija Ne nasjedajte! Prevaranti opet haraju: Iz poznate banke poslali važno upozorenje svojim korisnicima

To je razlog što se ona tek u subotu obratila policiji za pomoć te je sada pokrenuta potraga za počiniteljima i protiv njih će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene