Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvorio ih u najlonske vreće?

Osumnjičeni za strašna ubojstva u Puli priveden na ispitivanje. Sve je više detalja mučnog slučaja

Muškarac i žena u Puli ubijeni su iz vatrenog oružja još u četvrtak, potvrdila je istarska policija u subotu.

Nakon stravičnog, dvostrukog ubojstva u Puli, u kojem su usmrćeni stariji muškarac i žena, policija je ispitala njihova 39-godišnjeg sina, a zatim ga uz kaznenu prijavu zbog dvaju teških ubojstava u subotu poslijepodne prepratila u pritvorsku jedinicu PU istarske, a zatim i na Županijsko državno odvjetništvo na ispitivanje.

"Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u četvrtak u obiteljskoj kući u Argonautskoj ulici u Puli vatrenim oružjem usmrtio muškarca i ženu, u dobi od 67 i 66 godina", priopćila je PU istarska.

Osumnjičeni se tek dan nakon zločina, u petak poslijepodne prijavio policiji, nakon čega su policijski službenici u kući u Argonautskoj ulici pronašli dva mrtva tijela, koja su navodno bila zamotana u najlon vreće.

Nad tijelima ubijenih bit će obavljena obdukcija po nalogu nadležnog državnog odvjetnika, dodaje se u policijskom priopćenju.

Pročitajte i ovo Lina Dollar OČEVID U TIJEKU Novi detalji strašnog zločina u Puli: U kući pronađene dvije mrtve osobe. Sin ubio oca i majku, sam se prijavio policiji?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gotova istraga Pokušao ju ubiti: Nožem napao 48-godišnjakinju i ozljedio ju

Policija je u petak oko 16:15 sati u kući u Argonautskoj ulici 76 u Puli, pronašla mrtva tijela supružnika te počela rasplitati klupko strašnog zločina.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene