Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao švercer

Na granici ga uhvatili s 44 kg skunka u automobilskim gumama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu između Albanije i Crne Gore jednog su hrvatskog državljanina ulovili kako pokušava prošvercati 44 kilograma skunka.

Crnogorska pogranična policija uhitila je u četvrtak hrvatskog državljanina N.H. u čijem je vozilu marke 'Nissan' hrvatskih registarskih oznaka pronađeno 44 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skunk.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti Ilustracija Krivotvorila dijagnoze Liječnica ispisivala lažne recepte za psihotike pa ih sama podizala i konzumirala: Kod kuće joj pronašli cijeli arsenal

>> Razbijen međunarodni lanac trgovine drogom!

Kako se navodi u priopćenju policije, oko 44 kilograma mogućeg skunka zaplijenjeno je na graničnom prijelazu Sukobin-Murićani, na ulazu u Crnu Goru iz Albanije, nedaleko od Ulcinja.

Policija navodi da je pronađeno 80 paketa koja su sadržavala oko 44 kilograma skunka te da je bila je skrivena u zadnjim gumama automobila.

'Shodno važećem Protokolu o radu na graničnom prijelazu Sukobin-Murićani, pronađenu materiju za koju se sumnja da je skunk, N.H. i vozilo u kojem je pronađen preuzeli su policijski službenici Albanije radi daljnjeg postupanja', stoji na kraju priopćenja crnogorske policije.

Prema dosadašnjim nalazima, sumnja se da je N.H. imao namjeru skunk iz Albanije preko Crne Gore prokrijumčariti u Hrvatsku, a potom u druge zemlje Europske unije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene