Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na graničnom prijelazu između Albanije i Crne Gore jednog su hrvatskog državljanina ulovili kako pokušava prošvercati 44 kilograma skunka.


Crnogorska pogranična policija uhitila je u četvrtak hrvatskog državljanina N.H. u čijem je vozilu marke 'Nissan' hrvatskih registarskih oznaka pronađeno 44 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skunk.

>> Razbijen međunarodni lanac trgovine drogom!

Vezani članci Policija uhitila muškarca koji je zatočio ženu 01 Stravičan slučaj iz Istre: Danima u stanu držao zatočenu ženu i zlostavljao je, jedva je uspjela pobjeći U akciji Falkuša uhićena trojica hrvatskih krijumčara droge - 7 U velikoj akciji uhićena i tri Hrvata: Zaplovili iz Šibenika pa na jedrilicu natovarili gotovo tonu kokaina vrijednog više od 40 milijuna eura

Kako se navodi u priopćenju policije, oko 44 kilograma mogućeg skunka zaplijenjeno je na graničnom prijelazu Sukobin-Murićani, na ulazu u Crnu Goru iz Albanije, nedaleko od Ulcinja.

Policija navodi da je pronađeno 80 paketa koja su sadržavala oko 44 kilograma skunka te da je bila je skrivena u zadnjim gumama automobila.

'Shodno važećem Protokolu o radu na graničnom prijelazu Sukobin-Murićani, pronađenu materiju za koju se sumnja da je skunk, N.H. i vozilo u kojem je pronađen preuzeli su policijski službenici Albanije radi daljnjeg postupanja', stoji na kraju priopćenja crnogorske policije.

Prema dosadašnjim nalazima, sumnja se da je N.H. imao namjeru skunk iz Albanije preko Crne Gore prokrijumčariti u Hrvatsku, a potom u druge zemlje Europske unije. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook