Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija 'Rampa'

Razbijen međunarodni lanac trgovine drogom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici MUP-a Republike Hrvatske i državne policijske agencije za istrage i zaštitu u BiH razbili su u petak međunarodni lanac trgovine drogom, zaplijenili 13 kilograma skunka i uhitili šest osoba, izvijestili su tiskani mediji u BiH pozivajući na policijske izbore u BiH.

U koordiniranoj akciji na suzbijajanju trgovine narkotičkim sredstvima SIPA-e i MUP-a Republike Hrvatske, koja je u BiH provedena na temelju naloga Državnog odvjetništva, uhićene su dvije osobe inicijala P. Ž. i K. Z. Njih se tereti da su počinili kazneno djelo neovlaštenog prometa opojnim drogama i organiziranog kriminala.

U okviru akcije kodnog naziva 'Rampa' zaplijenjeno je oko 13 kg opojne droge 'skunk'. U BiH su provedeni pretresi objekata na četiri lokacije na području općina Mostar, Stolac i Čapljina.

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom još traje Puno pitanja "Djetetu prilikom udarca krene krv, a mi nemamo DNK": Stručnjaci o slučaju ubijene Danke Ilustracija Dva slučaja Palili automobile na zagrebačkom podučju: Golf zapaljen kockama za potpalu, gorio i Audi

>> Dubrovčanin pao sa pola kilograma marihuane

U BiH je kriminalistička obrada privedenih osoba obavljena u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu sa sjedištem u Mostaru. Nakon toga su predani u nadležnost državnog odvjetnika koji će odlučiti o njihovom daljem statusu.

Aktivnosti na rasvjetljivanju ovoga predmeta se nastavljaju, naveli su iz SIPA-e. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene