Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pripadnici MUP-a Republike Hrvatske i državne policijske agencije za istrage i zaštitu u BiH razbili su u petak međunarodni lanac trgovine drogom, zaplijenili 13 kilograma skunka i uhitili šest osoba, izvijestili su tiskani mediji u BiH pozivajući na policijske izbore u BiH.


U koordiniranoj akciji na suzbijajanju trgovine narkotičkim sredstvima SIPA-e i MUP-a Republike Hrvatske, koja je u BiH provedena na temelju naloga Državnog odvjetništva, uhićene su dvije osobe inicijala P. Ž. i K. Z. Njih se tereti da su počinili kazneno djelo neovlaštenog prometa opojnim drogama i organiziranog kriminala.

U okviru akcije kodnog naziva 'Rampa' zaplijenjeno je oko 13 kg opojne droge 'skunk'. U BiH su provedeni pretresi objekata na četiri lokacije na području općina Mostar, Stolac i Čapljina.

Vezani članci Krušna peć, ilustracija Užas u Sloveniji: Prilikom rušenja krušne peći pronašli dječju lubanju: ''Ovdje živim 41 godinu i svih ovih godina nije se dogodilo ništa neobično'' Tulum kod HNK-a u Zagrebu - 1 Ovog vikenda policija intervenirala zbog dvije tučnjave mladih, u jednoj ima i ozlijeđenih

>> Dubrovčanin pao sa pola kilograma marihuane

U BiH je kriminalistička obrada privedenih osoba obavljena u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu sa sjedištem u Mostaru. Nakon toga su predani u nadležnost državnog odvjetnika koji će odlučiti o njihovom daljem statusu.

Aktivnosti na rasvjetljivanju ovoga predmeta se nastavljaju, naveli su iz SIPA-e. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook