Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROMETNE NESREĆE

Na dvije djevojčice naletjeli automobili dok su prelazile zebru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije djevojčice ozlijeđene su kada su na njih naletjeli automobili dok su prelazile zebru. Prometne nesreće dogodile su se u Vrbanovcu i Zamlaci u Varaždinskoj županiji.

Dvije djevojčice u dobi od 13 i 15 godina stradale su nakon što su na njih u četvrtak naletjeli automobili. 

Pročitajte i ovo Rudnik Mramor Zatočen jedan radnik Zbog ignoriranja radnika došlo do nesreće u rudniku: "Naši vapaji su godinama isti, radimo u skučenom prostoru" Nesreća u Kini 500 spasioca u akciji VIDEO Stravična nesreća: Urušila se autocesta, vozila padala u provaliju, a poginulo je najmanje 19 ljudi

U prvoj nesreći osobni automobil naletio je na 15-godišnju djevojčicu u Zamlaci. 

"U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 19. siječnja oko 12 sati u Agrarnoj ulici u mjestu Zamlaka, ozlijeđena je 15-godišnja maloljetnica. 35-godišnji muškarac upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Ludbrega i nije se zaustavio i propustio pješake na pješačkom prijelazu, zbog čega je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na 15-godišnju pješakinju.

Nakon prometne nesreće sudionici nisu obavijestili policiju o događaju, već je 15-godišnjakinja naknadno zatražila liječničku pomoć u varaždinskoj Općoj bolnici. Njezine ozljede zasad nisu okvalificirane", priopćila je PU varaždinska.

U drugoj nesreći ozlijeđena je 13-godišnja djevojčica.

"U četvrtak, 19. siječnja oko 7:30 u Vrbanovcu u prometnoj je nesreći ozlijeđena 13-godišnja djevojčica. Muškarac u dobi od 64 godine upravljao je osobnim vozilom ulicom Brigade braće Radić iz smjera Ludbrega u smjeru Varaždina.

Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije se zaustavio i propustio pješake koji su već stupili na njega, pa je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na 13-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko prijelaza.

Nakon prometne nesreće sudionici nisu obavijestili policiju o događaju te su nakon razmjene osobnih podataka napustili mjesto događaja, a djevojčica je naknadno zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin. Njezine će se ozljede okvalificirati naknadno", priopćila je PU varaždinska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene