Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOBAR POLICIJSKI ULOV

Najveća zapljena lijekova na granici: Vukovarska policija na Bajakovu pronašla 628.900 psihotropnih tableta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnome prijelazu Bajakovu carinci su u srijedu u teretnome i priključnom vozilu srbijanskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnji državljanin Srbije pronašli 628.900 komada raznovrsnih psihotropnih tableta, što je dosad najveća zapljena lijekova na hrvatskim graničnom prijelazima.

Vukovarsko-srijemska Policijska uprava izvijestila je u četvrtak kako su na graničnome prijelazu Bajakovu carinci u srijedu u teretnome i priključnom vozilu srbijanskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnji državljanin Srbije pronašli 628.900 komada raznovrsnih psihotropnih tableta.

Indicije upućuju na to da je droga bila namijenjena zapadnoeuropskom ilegalnom narkotržištu. To je dosad najveća zapljena lijekova na graničnom prijelazu Republike Hrvatske, stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna uhićen 36-godišnjak Velika zapljena osječke policije: Pronašli gotovo 3,5 tone duhanske melase, na tisuće komada tableta, gelova i bombona za smirenje, potenciju...

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DRUGI ULOV Otkriveno kako je na Tuđmanu "pala" Brazilka: "Ono što je ustvari probudilo sumnju..."

Nakon dovršenoga kriminalističkog istraživanja, policijski službenici predali su osumnjičenika pritvorskome nadzorniku Policijske uprave, a kaznenu prijavu dostavili su mjerodavnome državnom odvjetništvu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene