Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Moj Dejan nije ni oteo ni silovao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
21-ogodišnji Dejan Sedek oteo je i silovao 36-ogodišnju ženu na području Zagorja - tako barem tvrdi žrtva. Dejan je još na ispitivanju, prebačen je u pritvor u Zagrebu, no ostaje pitanje je li doista kriv. Na mjestu događaja stanje stvari ekskluzivno je provjerila naša ekipa.

Odlazak iz diskoteke za tek punoljetnog Dejana završio je kobno. Prema priči policije 15 godina stariju ženu oteo je i potom silovao u svojoj klijeti.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Slika nije dostupna SUDSKI EPILOG Muškarac osuđen na 20 godina zatvora zbog silovanja kćeri s mentalnim poteškoćama: Za njim raspisana tjeralica

- Prema policijskim izvidima došli smo do saznanja o eventualnom počinitelju 21-ogodišnjem hrvatskom državljaninu koji je jučer uhićen, kažu u policiji. 

No njegova obitelj je zgranuta optužbama - ne samo zato što je u pitanju član obitelji, koji je sada pred cijelim mjestom označen kao otmičar i silovatelj, već zato što Dejan do sada nije imao ni jednu kaznenu, pa čak ni prekršajnu prijavu. 

Dva nedavna ubojstva uvjerila su nas da su i oni, od kojih bi čovjek to najmanje očekivao, u stanju izvršiti strašan zločin, no Dejanova je obitelj uvjerena kako je cijelu priču izmislila navodna žrtva.

- Oko pol 4 ujutro sin je moj došo po ključeve od klijeti, a gdje je ona bila ne znam, priča Dejanov otac Srećko Sedek. 

Dejan je s 36-ogodišnjakinjom automobilom došao pred obiteljsku kuću kako bi uzeo ključ od vikendice.

- Ujutro ako se oženjena žena probudi u 8 i 15 u tuđem krevetu onda ne zna što bi rekla suprugu, smatra otac osumnjičenog. 

Navodna žrtva zvala je centar 112, prijava je napravljena, a Dejan je na ispitivanju. 

Za kazneno djelo otmice i silovanja kazna zatvora veća je od 10 godina. Obitelj je sigurna da je njihov sin nevin. Žena koja ga je prijavila ima zaštićeni identitet.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene