Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen u subotu

Ostao bez BMW-a: Mladiću sud u Zagrebu oduzeo skupocjeni auto trajno i bez naknade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija je u subotu zaustavila 23-godišnjeg mladića u automobilu s varaždinskim registarskim oznakama. Zbog niza počinjenih prekršaja, sud mu je BMW trajno oduzeo.

U subotu oko 11:25 sati u Zagrebu na Čulinečkoj cesti, policajci su tijekom rutinske kontrole prometa zaustavili automobil varaždinskih registarskih oznaka u kojemu je za volanom bio 23-godišnjak.

Utvrđeno je da mladić vozi automobil bez važeće vozačke dozvole bilo koje kategorije.

Zbog skupljenih negativnih bodova rješenjem nadležnog tijela određeno je da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole na rok od dvije godine, do lipnja 2024. godine.

Za vrijeme vožnje nije bio vezan sigurnosnim pojasom i odbio se testirati na drogu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna očevidi u tijeku Dvije nove smrti na cestama: Život izgubili motociklist i biciklist

Pročitajte i ovo Ilustracija prijetio i vrijeđao Bizarna večer za petrinjskog policajca: Dobio šakom u glavu, jedva svladao pijanog traktoristu

Policajci su prvo mladiću privremeno oduzeli BMW, a vozilo je prevezeno na štićeni prostor do donošenja odluke o prekršaju. Potom su 23-godišnjaka odveli na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 41.000 kuna.

Automobil BMW varaždinskih registarskih oznaka mu je trajno i bez naknade oduzet.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene