Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prijetio i vrijeđao

Bizarna večer za petrinjskog policajca: Dobio šakom u glavu, jedva svladao pijanog traktoristu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nakon što ga je izvrijeđao i prijetio mu, pijani 36-godišnji petrinjski traktorist u subotu navečer šakom je udario policajca koji ga je zaustavio tijekom kontrole prometa, no ubrzo je savladan i uhićen.

Sisačko-moslovačka policija u ponedjeljak je izvijestila da je policajac oko 22,30 sati u Petrinji zaustavio traktor te kontrolom utvrdio kako mu je za volanom vozač pod utjecajem alkohola (1,45 promila) i to za vrijeme dok mu je ukinuta vozačka dozvola.

Nakon što mu je odbio na uvid dati vozačku i prometnu dozvolu, 36-godišnji traktorist je policajca izvrijeđao i prijetio mu, a potom ga i udario šakom, pri čemu ga je lakše ozlijedio.

Pročitajte i ovo Ilustracija kod Ludbrega Djevojčice ispale iz prevrnutog traktora: Vozio ih pijani 36-godišnjak bez dozvole

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kotači su proklizali Na vozača pao traktor: Nesretni 37-godišnjak umro na mjestu nesreće

Uz prisilu je uhićen i priveden u policijske prostorije, koja će ga kazneno prijaviti zbog prisile prema službenoj osobi u pokušaju te prekršajno sukladno zakonima o prekršajima protiv javnog reda i mira te sigurnosti prometa na cestama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene