Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HOROR U ZADRU

Mamili dijete u kombi pa trčali za njim: Ono se spasilo bijegom u kafić, policija još traži dvojicu muškaraca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog počinjenog kaznenog djela protiv osobne slobode protupravnim oduzimanjem slobode, zadarsko Općinsko državno odvjetništvo nakon provedene istrage podiglo je optužnicu protiv dvoje hrvatskih državljana.

Hrvatskom državljaninu (1977.) i hrvatskoj državljanki (1993.) stavlja se na teret da su 18. srpnja 2021. u jednom mjestu pored Zadra, dok je okrivljeni muškarac vozeći kombi uočio dijete koje je hodalo uz rub kolnika te sukladno prethodnom dogovoru s još dvojicom zasad nepoznatih muškaraca, pokušali djetetu oduzeti slobodu kretanja.

Da bi ga namamila u kombi, žena je dijete pitala treba li mu prijevoz, no kad je dijete odmahnulo rukom, muškarac je nastavio vožnju i potom zaustavio vozilo uz rub kolnika te su tamo pričekali dolazak djeteta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otmičar je uhićen VIDEO Muškarac usred dana pokušao oteti dječaka. Već ga je odvukao u auto, no mamina reakcija iznenadila je i otmičara
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna S 1,5 promila alkohola Jurnjava na zadarskom području: Muškarac oteo 18-godišnju djevojku, bježao policiji i izazvao sudar

Kada je ono ponovilo da ne treba prijevoz, trojica muškaraca su otvorila stražnja vrata kombija i počeli trčati za djetetom, no ono je pobjeglo i došlo do kafića u kojem su bili ljudi, pa su okrivljenici odustali od svojeg nauma i udaljili se kombijem, piše Večernji list.

U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv dvoje okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja djela.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene