Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U INDIJI

Šokantna snimka: Ocu pred nosom usred bijela dana oteta dvogodišnja djevojčica

Otmica djevojčice (Foto: screenshot CCTV)
Otmica djevojčice (Foto: screenshot CCTV) Foto: screenshot CCTV
Na snimkama se vidi kako djevojčica u igri iskoračuje na pločnik u vrijeme kad njime prolazi mlađi muškarac odjeven u plavu košulju.

Nadzorne kamere snimile su šokantan trenutak otmice dvogodišnje djevojčice koja se igrala ispred vrata očeve trgovine u predgrađu Mumbaija, u Indiji. Otac je u to vrijeme bio udaljen tek nekoliko metara.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: AFP) Otmica Somalski pirati oslobodili brod: Plaćena im vrtoglava otkupnina Cleo Smith Potraga je trajala danima VIDEO Osuđen muškarac koji je u australskom kampu oteo četverogodišnju curicu

Na snimkama se vidi kako djevojčica u igri iskoračuje na pločnik u vrijeme kad njime prolazi mlađi muškarac odjeven u plavu košulju. U prvi tren čini se kako je muškarac ustuknuo pred malenom da se ne bi sudarili, no potom slijedi šok - saginje se, podiže djevojčicu koja pruža ruke prema ocu, i odlazi s njom.

Otac malene Shireen Fatime vrlo je brzo shvatio da mu je kći nestala: "Igrala se vani, ali kad sam izašao pozvati je unutra, više je nije bilo..." Odmah je nestanak prijavio policiji, koja je zatim pregledala nadzorne kamere trgovine.

Nakon šest sati uhićen je 28-godišnji Sandeep Parab, a malena je vraćena roditeljima. Nije poznato je li dijete bilo ozlijeđeno, kao ni koji je motiv za otmicu, piše Mirror.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene