Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navijački neredi

Maloljetni navijač napao policajce, jednog lakše i drugog teže ozlijedio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navijački incident u Slavonskom Brodu rezultirao je nasrtajem maloljetnika na policajce.

Policijski službenici su sinoć oko 22 sata u Slavonskom Brodu na Trgu Ivane Brlić intervenirali zbog narušavanja javnog reda i mira. Više mladića je vikom i galamom uznemiravalo građane. Policija je utvrdila da se radi o skupini od devet navijača u dobi od 16 do 24 godina.

Pročitajte i ovo Potres u BiH Još jedan Opet se zatreslo tlo u blizini Hrvatske, građani javljaju: “Bio je kratak, ali intenzivan“ Ilustracija Istraga u tijeku U Vinkovcima napali trojicu maloljetnika i 18-godišnjaka, policija traži nasilnike

Dvije osobe su iz Slavonskog Broda, jedna iz Velike Gorice, a ostali iz Zagreba. 17-godišnjak je napao pritom 24-godišnjeg policajca, zadavši mu udarac, a u daljnjem sprječavanju napada intervenirao je 30-godišnji policajac, izvijestila je PU brodsko-posavska. Mlađi policajac je lakše, a stariji teže ozlijeđen prilikom intervencije.

Policija je sve prijestupnike zadržala u službenim prostorijama i kod svih je očitana koncentracija alkohola u organizmu. Policija protiv svih podnosi optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok protiv 16-godišnjaka slijedi i optužni prijedlog iz Zakona o oružju, obzirom da je kod njega pronađen bokser.

U suradnji sa državnim odvjetništvom policija protiv 17-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela sprječavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti i napad na službenu osobu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.

Nije to bila jedina poliijska intervencija u Slavonskom Brodu. Jutros oko 06.30 sati u Slavonskom Brodu na raskrižju Starčevićeve i Zajčeve ulice, opet je, međutim, došlo do incidenta između sedmorice mladića. Policijski službenici su utvrdili da su se zbog ranijih nesuglasica posvađali i fizički obračunala četiri mladića u dobi od 17 do 26 godina s jedne strane, te tri osobe s u dobi od 20 do 21 godinu s druge strane. Razmijenili su međusobno više udaraca rukama i nogama po glavi i tijelu.

Tri mladića upućena su na ukazivanje liječničke pomoći, dvojica 21-godišnjaka i jedan 20-godišnjak, a ozljede za sada nisu okvalificirane. Policija je protiv prekršitelja provela prekršajno istraživanje i protiv svih slijede optužni prijedlozi zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene