Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj Vodnjan

Majka ubijenog dječaka pokazala žalbu Općinskom sudu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pulski Centar za socijalnu skrb stigla je inspekcija nadležnog Ministarstva kako bi istražila pozadinu stravičnog zločina koji se prije dva dana dogodio u Vodnjanu.

Podsjetimo, otac je ubio svog petogodišnjeg sina, a potom i sebe. Majčina prijateljica novinarima je pokazala žalbu koju je majka svojevremeno uputila Općinskom sudu u Puli na ponašanje bivšeg supruga čime je željela ukazati na opasnost te je tražila ukidanje sudske odluke o zajedničkom skrbništvu.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Slika nije dostupna strava u ruščici Policija objavila detalje brutalnog ubojstva: Mladić oca udarao više puta po glavi i tijelu. Zatukao ga sjekirom?

U njoj se navodi da je 'ponašanje oca nepredvidljivo, što je evidentirano i u centru za socijalnu skrb te su dogovori oko npr. promjene mjesta boravka istome predstavljale veliki problem' zbog čega je dolazilo 'do čestih verbalnih sukoba kojima je prisustavao i maloljetnik', stoji u žalbi.

U žalbi se navodi i da otac svoje obveze ne izvršava redovito te da svrha dodjele 100 posto skrbništva 'ne osporava odluku suda vezano uz viđanje djeteta već je cilj izbjeći buduće probleme kao i verbalne sukobe do kojih se dolazi u svakom kontaktu s ocem koji ne prihvaća razvod i činjenicu da brak više ne postoji'.

U pulskom Centru za socijalnu skrb rekli su da nisu primili nikakav takav dokument. Inspekcija ministarstva danas je sat i pol pregledavala spise na temelju kojih će utvrditi je li došlo do propusta službi i suradnje među sektorima, budući da je otac imao problema s ovisnošću, ali je svejedno ostajao sam s djetetom. Nakon što je inspekcija napustila pulski centar nikakvih izjava nije bilo, tj. još nisu objavili rezultate.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene