Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo sina

Ministarstvo šalje inspekciju u Vodnjan: Je li bilo propusta?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražuje se pozadina jučerašnjeg stravičnog događaja u Vodnjanu gdje je otac ubio petogodišnjeg sina, a potom i sebe.

Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi oformilo je inspekciju koja će od sutra preispitivati sve okolnosti vezane uz ovu tragediju.

Pročitajte i ovo Ilustracija svađa nakon ručka Ocu stolcem slomio rebra jer mu nije dao novac za cigarete: "Nakon toga promijenio sam brave na stanu" Slika nije dostupna strava u ruščici Policija objavila detalje brutalnog ubojstva: Mladić oca udarao više puta po glavi i tijelu. Zatukao ga sjekirom?

Inspekcija će provjeriti je li došlo do eventualnog propusta službi i suradnje među sektorima, budući da je otac imao problema s ovisnošću, ali je svejedno ostajao sam s djetetom.

Pulski Centar za socijalnu skrb cijeli dan pregledava spise i utvrđuje činjenice. Neslužbeno doznajemo kako se majka žalila na ponašanje bivšeg supruga čime je željela ukazati na opasnost, no u Centru to opovrgavaju.

'Uvidom u našu dokumentaciju utvrđeno je da ne postoji takav dokument. Centar nije zaprimio nikakvu obavijest ni jednog od roditelja ni od šire obitelji ni od nekog drugog sustanara o eventualnim poteškoćama koje bi ukazivale na to da postoje poteškoće u kontaktima djeteta s ocem', kazala je Denise Vojvoda Skrobe, voditeljica Odjela za zaštitu djece, mladih i obitelji u Puli.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene