Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti im višegodišnji zatvor

Strava u Bjelovaru: Majka preko Facebooka prodavala pedofilu fotografije i videosnimke svoje gole kćeri (10)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podignulo je optužnicu protiv 38-godišnjakinje i 55-godišnjaka zbog počinjenja sedam teških kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta. Prijete im višegodišnje zatvorske kazne.

U Bjelovaru su podignute optužnice protiv 38-godišnjakinje i 55-godišnjaka. Tereti ih se za počinjenje čak sedam kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta.

"Tereti ih se da su od svibnja 2019. godine do 26. studenog 2019. u jednom mjestu i jednom gradu počinili navedena kaznena djela na štetu djeteta. Državno odvjetništvo predložilo je produljenje mjera opreza protiv okrivljenog 55-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela", priopćeno je iz državnog odvjetništva.

Pročitajte i ovo Zlostavljanje i bijeg djece - ilustracija - 1 PODIGNUTA OPTUŽNICA Strava u Bjelovaru: Pedofil (47) pune dvije godine seksualno zlostavljao dijete

Portal Danica.hr piše da je optužena 38-godišnjakinja s područja Bjelovara, a 55-godišnjak iz Koprivnice. Navode da je 55-godišnjak na Facebooku zatražio od 38-godišnjakinje da mu pošalje fotografiju i videosnimku njezine gole desetogodišnje kćeri.

Ona je to i učinila. Na fotografiji i videu su bili vidljivi obnaženi dijelovi tijela djeteta. Županijsko državno odvjetništvo zatražilo je međunarodnu pravnu pomoć SAD-a. Od Facebooka su zatražili podatke i sadržaj komunikacije pedofila i majke desetogodišnje djevojčice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna mamio djecu preko instagrama U BiH uhićen muškarac zbog pedofilije, u Hrvatskoj već osuđen zbog sličnih kaznenih djela

Utvrđeno je kako postoji više snimki gole djevojčice, a sumnja se da je majka pedofilu naplaćivala te snimke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene